Nauka i testy na temat VeMMA





Mangostan  prawdopodobnie jest jedną z najbardziej poddawanych badaniom roślin w historii. Powstało ponad 14 tyś. artykułów na jej temat, od premiery przed 2000 rokiem.  Badano ją przez około 400 lat m.in. przez Indian i Chińczyków. Większość z tych badań można znaleźć na stronie internetowej:   http://www.pubmed.com



Wiele państw na świecie, a jest to już ponad 50 krajów świata chce mieć pewność (również w Europie), że produkty VeMMA są najwyższej jakości. Te wymagania są oczywiście spełnione i nie ma żadnych obaw o naciąganie wyników.

Przedstawiamy więc je pokrótce. Są one w języku angielskim, ale można je bez problemu przetłumaczyć np. w Translatorze Chrome.
My chętnie je przetłumaczyliśmy i podajemy najważniejsze wskaźniki. Dodatkowo zamieszczamy linki rozwijające  niektóre informacje. 

Informacje na temat badań naukowych VeMMA >>(PDF)



Zawarte w mangostanie antyoksydanty sprawiają, 
iż jest to prawdopodobnie najwspanialsze 
odkrycie z zakresu zdrowia w naszych czasach. 

Żadna inna roślina na tej planecie nie posiada tak  
wysokiej zawartości antyoksydantów. 

 Z 43 tylko 6 jest poddawanych badaniom,  natomiast te skupiają się tylko na  3 z 6. Istotnym zjawiskiem jest tutaj również synergia.  Kiedy łączące się 2-3 elementy razem dają lepszy efekt niż jakikolwiek pojedynczy element. Te molekuły razem tworzą różnorodne kombinacje, aby zwalczać różne choroby  i niedogodności. Jest to bardzo silne działanie, jeśli zrozumiemy istotę synergii, będziemy w stanie zrozumieć dlaczego jeden preparat jest w stanie zwalczać tak wiele chorób.  


Żaden inny antyoksydant nie wykazuje takich  
właściwości ORAC jakie zawarte są w soku z mangostanu. 

Jedna z tych prób skupiała się na funkcjonowaniu układu odpornościowego i działaniom na stany zapalne. 
Druga zaś dotyczyła bio-aktywności 
i mocy antyoksydantów.

W pierwszym badaniu wzięło udział 30 kobiet i mężczyzn w wieku od 40 do 65 lat.  Pierwsza grupa otrzymała pełną formułę,  kolejna – placebo – przyjmowała jej imitację. Dwie grupy porównano po upływie 30 dni. 


Wyniki odnoszące się do naszej formuły były dość imponujące. 
 Wykazano  wzrost liczby białych krwinek. 

To oznacza, że ta formuła korzystnie wpływa na nasz organizm,  stymulując pracę  układu odpornościowego! Białe krwinki pełnią główną rolę   w zwalczaniu  i zapobieganiu chorób. To jest  jedna z lepszych korzyści, które przynosi spożywanie VeMMA. Pierwsze badania wyraźnie wykazują jaknasza formuła pobudza pracę systemu odpornościowego po spożyciu VeMMA, co jest ogromnązaletą dla naszych konsumentów. 


Druga część badań odnosi się do stanów zapalnych 
i wykazała zmniejszenie się ilości białek CRP (C- Reactive Protein)
wskazujących na stany zapalne i przyczyniających 
się do udarów i wylewów. 




Wartość ORAC --->> dla Vemma wynosi 67, 215 na butelkę

ORAC (oxidant radical absorbent  capacity)  jest miarą potencji w obszarze antyoksydantów.  Jest to miara, która określa moc działania poszczególnych elementów. Im większe są wartości ORAC tym większa moc antyoksydantu i  większa  efektywność organizmu  w poszukiwaniu wolnych rodników. 



Testy VeMMA Bod-e >>(PDF)   oraz więcej ---->>



Produkty Vemma są zgodne z prawem UE i dostarczają silną mieszankę składników odżywczych,  witamin, minerałów, niezbędnych pierwiastków śladowych niezbędnych w codziennym życiu. Formuła VeMMA jest specjalnie zaprojektowana, aby zaspokoić potrzeby Europejczyków w XXI wieku.

Ulotki (wszystkie obrazki wystarczy otworzyć automatycznie w osobnym oknie):










Świadectwa pozwolenia do sprzedaży:












Dlaczego lekarze zalecają mangostan ---->>

Dlaczego minerały są tak ważne i potrzebne ---->>